“Een persoonlijke benadering van zowel
kinderen als ouders
staat bij ons voorop!”

Ons team

Arianna Rijnberg
Arianne Rijnberg – adjunct-directeur en zorgcoach

Ik ben Arianne Rijnberg. Sinds februari 2006 ben ik werkzaam bij Kindcentrum Alexandra. Na de eerste jaren gewerkt te hebben als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang en als MT-lid, ben ik sinds 2020 adjunct-directeur. Ik werk met veel plezier op Kindcentrum Alexandra. Mijn werkweek breng ik veelal door op kantoor, maar wekelijks doe ik wel de dansclub op het kinderdagverblijf en ben ik met regelmaat te vinden op de BSO. Leuk om zo contact te houden met de kinderen. Ik vind het een uitdaging om eraan bij te dragen dat de kinderen een fijne dag hebben met voldoende uitdaging op het Kindcentrum, dat ouders hun kind(eren) met een goed gevoel aan ons toevertrouwen en dat de collega’s een fijne werkplek hebben om zich volledig in te kunnen zetten voor een leuke dag met de kinderen.
Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Meerkerk. In mijn vrije tijd varen we er graag met de boot op uit, lees ik graag en ondernemen we allerlei activiteiten met elkaar!

Astrid Struik
Astrid Struik – pedagogisch medewerker en mentor

Ik ben Astrid Struik en woon samen met mijn man en onze 2 kinderen in Werkendam. Ik werk sinds juni 2019 met veel plezier bij Kindcentrum Alexandra. Ik ben twee dagen per week werkzaam op het kinderdagverblijf op de Boompjes. Ik ben vanaf februari 2022 ook mentor op deze groep. Wekelijks zing ik met de peuters in het Alexandra koor enthousiast (oud) Hollandse liedjes. Daarnaast doe ik elke week met een groepje 3-plussers voorschoolse vorming, ter voorbereiding voor op de basisschool. Het is heel leuk om de ontwikkeling zo te volgen. In het voorjaar ben ik in de weekenden vaak op de camping te vinden met mijn gezin. We zijn graag buiten en vinden het fijn om dingen te ondernemen. Ik hou van lezen, met vriendinnen naar de film gaan of gezellig bijkletsen en met mijn gezin er op uit te trekken. Ik werk ruim 20 jaar als pedagogisch medewerker en ik kan me geen leukere baan voorstellen. Ik vind het erg leuk om de ontwikkeling van de kinderen te volgen en hun daarbij te stimuleren waar nodig is. Ik probeer van elke dag een feestje te maken!

Ingrid Tromp
Ingrid Tromp – pedagogisch medewerker, mentor, pedagogisch coach/ beleidsmedewerker

Ik ben Ingrid Tromp en ik woon met mijn man en 2 zoons in Heukelum. Vanaf juni 2011 werk ik met veel plezier bij Kindcentrum Alexandra! Ik werk zowel op het kinderdagverblijf als op de BSO en daarnaast geef ik op vrijdagochtend peutergym. Door het werken met de kinderen merkte ik dat ik meer wilde weten over hoe een kind wordt gevormd en zich ontwikkelt. Hierdoor ben ik naast het werken bij Kindcentrum Alexandra de deeltijdopleiding Pedagogiek gaan doen. Na het afronden van mijn opleiding ben ik naast het werk op de groep ook begonnen als pedagogisch coach/beleidsmedewerker.
Ik geniet van deze afwisselende baan waarbij ik beleidsstukken schrijf, pedagogisch medewerkers coach en ook zelf op de groep sta om te kunnen genieten van alle unieke kinderen en hun ontwikkeling.

Joyce de Beer
Joyce de Beer – pedagogisch medewerker

Ik ben Joyce de Beer en samen met mijn vriend en 2 dochters woon ik in Gorinchem. Sinds september 2019 ben ik werkzaam op Kindcentrum Alexandra. Ik ben zowel op het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang aanwezig. Het leuke aan het werken met kinderen is voor mij het dicht bij de ontwikkeling staan. De kinderen zowel lijfelijk als mentaal zien groeien en ze daarbij kunnen helpen, begeleiden, stimuleren en ondersteunen vind ik ontzettend leuk om te doen. Elk kind is anders en doet de dingen op zijn eigen wijze en tempo. Dat maakt het werk nu juist zo leuk en veelzijdig. Elke dag is anders! In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin. Lekker naar het bos of het strand of een dagje pretpark. Ook kan ik genieten van een dagje shoppen, een goed boek of een fijne serie.

Lianne Huijzer
Lianne Huijzer – pedagogisch medewerker

Ik ben Lianne Huijzer. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Kindcentrum Alexandra. Ik kom uit Sliedrecht en woon daar samen met mijn ouders en broer. Na het behalen van mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 ben ik bij Kindcentrum Alexandra gaan werken. Ik ben met name werkzaam op het kinderdagverblijf waar ik met veel plezier op de Golfjes werk. Ik ben 5 dagen in de week aanwezig op het Kindcentrum. In mijn vrije tijd ga ik gezellig met mijn vriendinnen of vriend op stap en geniet ik van het weer. Ook ben ik graag met nagels bezig in mijn vrije tijd. Ik vind mijn werk erg leuk en vind het belangrijk om een steentje bij te kunnen dragen in de ontwikkeling van een kind. Samen met het leuke team van Kindcentrum Alexandra zetten wij ons in om uw kind een leuke en leerzame dag te bezorgen en met een lach naar huis te laten gaan. Hopelijk zie ik u snel op het Kindcentrum!

Leona Versluis
Leona Versluis – pedagogisch medewerker, MT lid, zorgcoach, mentor

Ik ben Leona Versluis. Sinds 2001 werk ik in de kinderopvang en vanaf 2007 met veel plezier op Kindcentrum Alexandra. Ik werk twee dagen als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf en anderhalve dag op kantoor. De ontwikkeling van kinderen blijft bijzonder en iedere dag is het een uitdaging om alle kinderen spelenderwijs te stimuleren bij hun ontwikkeling. Ik krijg energie van kinderen als ik zie dat ze onbezorgd een dag bij ons kunnen spelen. Een lach van een kind maakt me blij. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn man en dochter. Ik houd van de natuur en ben dan ook graag buiten om te wandelen, te fietsen en te sporten. Het liefst in de bossen.

Marja Vos
Marja Vos – pedagogisch medewerker, mentor, assistent leidinggevende

Mijn naam is Marja Vos. Samen met mijn man en dochter woon ik in een gezellig Brabants dorp. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Kindcentrum Alexandra. Mijn werkweek is erg gevarieerd. Je kunt mij tegen komen op het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, de vakantie opvang of op kantoor. Naast pedagogisch medewerker ben ik mentor en daarnaast ben ik onderdeel van het leidinggevende team. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Het mooie van mijn beroep is dat ik dit allemaal van dichtbij mee mag maken. Ik doe mijn werk met veel enthousiasme, liefde en plezier. Elke dag is weer een feestje.

Mirella van Berchum
Mirella van Berchum – pedagogisch medewerker

Ik ben Mirella van Berchum en woon in Sleeuwijk samen met m’n man en 2 zoons. Eerder ben ik al werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij Kindcentrum Alexandra op het kinderdagverblijf. Nu ben ik sinds januari 2019 werkzaam op de buitenschoolse opvang. Ik vind het een leuke uitdaging om samen met de kinderen nadat ze uit school komen er een gezellige middag van te maken, door middel van activiteiten zowel binnen als buiten, leuke gesprekken, een luisterend oor en af en toe knuffel, want ook daar hebben de kinderen behoefte aan. Iedere middag is hier anders en ook ieder kind is anders. Dat maakt het werken met kinderen juist zo leuk en ga ik met veel plezier naar m’n werk. In m’n vrije tijd vind ik het heerlijk om te knutselen, te lezen, buiten te zijn en te genieten van m’n kinderen.

Rosanna van Poppel
Rosanna van Poppel – pedagogisch medewerker/mentor/assistent leidinggevende

Mijn naam is Rosanna van Poppel, 33 jaar en woonachtig in Gorinchem samen met mijn vriend, zoontje en hond. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Kindcentrum Alexandra. Ik ben werkzaam op de Boompjes groep en op de Buitenschoolse opvang, waar ik ook mentor ben. Per januari 2022 vervul ik de functie als assistent leidinggevende. Hierdoor zal ik meer BSO gerichte taken vervullen en ben ik 3 middagen op de BSO te vinden! Daarnaast geef ik op de woensdagochtend de peutergym- en dans. Ik kom met veel plezier naar het Kindcentrum waar ik met veel enthousiasme bijdraag aan de ontwikkeling van de kinderen. Zo maken we van elke dag een feestje! Mijn werkdagen zijn maandag tot en met donderdag.

Sanne van Opstal
Sanne van Opstal – pedagogisch medewerker

Ik ben Sanne van Opstal en ik woon samen met mijn vriend in Gorinchem. Sinds 2016 werk ik in de kinderopvang en sinds 2020 werk ik met veel plezier bij Kindcentrum Alexandra op het kinderdagverblijf. Ik vind het erg leuk om op een groep te werken met de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Vaak komen er al baby’s vanaf 3 maanden op de groep en zie je ze opgroeien tot een peuter van 4. Je krijgt een bijzondere band met de kinderen en helpt ze in hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en heerlijk kunnen spelen met leeftijdgenootjes. Ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met de hond te wandelen, films te kijken en vind ik het leuk om dagjes weg te gaan.

Tess Warnik
Tess Warnik – pedagogisch medewerker (in opleiding)

Hoi, ik ben Tess Warnik. Ik heb een vriend en een hond, met beide ben ik heel blij! Eind 2019 ben ik begonnen met vrijwilligerswerk bij Kindcentrum Alexandra. Ik ben begonnen met helpen op de BSO en bij de peutergym. Inmiddels ben ik bezig met een aanvullende cursus, waardoor ik hopelijk binnenkort echt aan de slag kan als pedagogisch medewerker. Ik heb Psychologie gestudeerd, hier kwam ik erachter dat ik kinderen een hele leuke doelgroep vind en heb ik besloten me te richten op de ontwikkeling van kinderen. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen, want ik vind het heel belangrijk om kinderen een goede basis mee te geven voor de toekomst. Vooral zelfvertrouwen en het welzijn van kinderen vind ik heel belangrijk. Ik geniet er ontzettend van om de kinderen op de BSO en het kinderdagverblijf te zien stralen en plezier te zien hebben. Mijn doel is, om op een leuke manier de kinderen voor te bereiden op de 'grote-mensen wereld', ze spelenderwijs leren hoe ze zich daar kunnen/mogen begeven. En vooral ook zorgen voor een hele fijne tijd bij Kindcentrum Alexandra! Ikzelf ben dol op dansen en zingen, doe veel leuke dingen met mijn vriend, ik hou van koffie drinken met vriendinnen en ga graag met mijn hond wandelen. Ik hecht veel waarde aan samen-zijn met familie. Ik heb verschillende beroepen geprobeerd, van werken op basisscholen tot helpen in het dierenasiel, maar zet me nu volledig in om de kinderen bij Kindcentrum Alexandra een fijne tijd te bezorgen!

Vienna Rijkers
Vienna Rijkers – pedagogisch medewerker

Ik ben Vienna Rijkers. Vanaf september 2019 werk ik bij Kindcentrum Alexandra op het kinderdagverblijf. Ik ben geboren en getogen in Gorinchem. Ik vind het geweldig om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen van baby tot peuter. Iedere dag ga ik met een glimlach naar het werk en ga ik weer met een glimlach naar huis. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. In mijn vrije tijd schrijf ik graag gedichten. Ik heb ook 2 gedichtenbundels uitgegeven waar ik super trots op ben. Ook vind ik het leuk om te winkelen en leuke dingen te doen met vriendinnen en vrienden zoals uiteten gaan of een bezoekje brengen aan de bioscoop.

Wendy Bink
Wendy Bink – pedagogisch medewerker

Ik ben Wendy Bink. Ik woon samen met mijn vriend in Gorinchem. Sinds april 2016 werk ik bij Kindcentrum Alexandra als pedagogisch medewerker. Ik werk op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Soms help ik mee met de peutergym. Ik vind het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben, zich veilig voelen en ze met veel plezier naar de Kinderopvang gaan. Wat ik ook belangrijk vind, is dat de kinderen zich vertrouwd en op hun gemak voelen. Kinderen hebben veel fantasie, dat vind ik fascinerend en leuk om te zien. In mijn vrije tijd hou ik van winkelen en sieraden maken. Ook vind ik het fijn om op vakantie en om lekker uiteten te gaan.

Willy Kreeft
Willy Kreeft – pedagogisch medewerker en mentor

Ik ben Willy Kreeft en ik woon in Waalwijk. Vele jaren ben ik werkzaam geweest in instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. Op een gegeven moment kreeg ik de behoefte om voor een doelgroep te kiezen die nog volop in ontwikkeling is en alles in het leven nog moet leren. Ik ben toen gaan werken op Kindcentrum Alexandra en werk hier alweer geruime tijd. Kinderen blijven je elke dag weer verrassen door hun ontwikkeling en spontane reactie en actie.

Geen kind is hetzelfde en dit geeft me veel inspiratie om steeds weer te kijken hoe je het individu kan begeleiden in zijn ontwikkeling. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen of te fietsen, verder vermaak ik me buitenshuis met tuinieren en geniet van dagtripjes in Nederland. Op vakantie ga ik op zoek naar cultuur, natuur en geschiedenis in andere landen. Ik kan me volledig verdiepen in een prachtig boek over geschiedenis archeologie, genealogie of een spannende thriller of roman.

Leoni Groeneboer
Leoni Groeneboer – directeur, pedagogisch medewerker, zorgcoach en mentor

Ik ben … Leoni groeneboer, directeur van Kindcentrum Alexandra. In 1988 ben ik het kinderdagverblijf begonnen met 1 groepje kinderen van 0-4 jaar. In al die jaren is het kinderdagverblijf uitgegroeid naar 4 volwaardige groepen kinderdagverblijf en zijn we gestart met 2 groepen Naschoolse Opvang en Vakantieopvang. Het is een heel Kindcentrum geworden wat nu echt compleet is! Ik werk gemiddeld 22 uur per week op kantoor en 2 middagen in de week op de NSO. Ik blijf het geweldig vinden om naast mijn kantoorwerk, zelf met de kinderen op de groep te werken. Kinderen zijn nooit saai, iedere dag is weer een uitdaging! In de vakanties ben ik regelmatig te vinden bij onze Vakantieopvang om de kinderen een leuke dag te bezorgen samen met mijn collega’s. Het is erg leuk om steeds weer nieuwe dingen te verzinnen en tot uitvoering te brengen. Het belangrijkste vind ik dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar bij ons Kindcentrum een leuke en zinvolle dag beleven met veel plezier en tevreden om 18.00 uur naar huis gaan. En ik weet dat ons hele team zich daarvoor inzet!

Contactgegevens

Kinderdagverblijf Alexandra

Zusterstraat 11
4201 EK, Gorinchem

Postadres

Zusterstraat 11
4201 EK, Gorinchem

T: 0183 - 689 502

E:info@kindcentrumalexandra.nl

LRK-nummer: 569618149