“Een persoonlijke benadering van zowel
kinderen als ouders
staat bij ons voorop!”

Vakantieopvang

Vakantie … wat is er fijner dan vakantie hebben?
Vakantieopvang Alexandra is er om kinderen van 4 t/m 12 jaar opvang te bieden en de kinderen leuke dagen te bezorgen! Belangrijk is dat kinderen actief, creatief en educatief bezig gehouden worden.
Dus een dagje zonder televisie, computer of huiswerk!

Alexandra Vakantieopvang

Wat gaan we bieden?
Heel veel leuke dingen natuurlijk, daar is het vakantie voor. We zullen workshops geven, veel gezellige uitjes regelen, gezellige spel- en themadagen organiseren! Zowel binnen als buiten. Natuurlijk zal alles op een pedagogisch verantwoorde manier plaatsvinden. Maar genieten staat voorop! Regels, waarden en normen zullen zeker niet uit het oog verloren worden.

Groepssamenstelling:
De kinderen van 4 tot en met 12 jaar zitten bij elkaar in 1 groep. Voordeel hiervan is dat broertjes en zusjes bij elkaar in de groep kunnen komen. Jonge kinderen kunnen leren van de oudere kinderen, oudere kinderen leren omgaan met jongere kinderen. We benaderen met deze vorm zoveel mogelijk de thuissituatie. We hebben de ruimte voor 2 groepen van 20 kinderen. Op iedere groep zullen 2 gediplomeerde leidsters zijn.

Natuurlijk zullen de activiteiten aangepast worden aan de leeftijd, of mogen kinderen op sommige momenten zelf kiezen wat ze voor activiteit willen doen. Of even lekker niets … lekker chillen … het kan allemaal!
De kinderen worden opgevangen in een voor kinderen veilig ingerichte ruimte, waarin individueel spel, groepsactiviteiten, gezelligheid en een vertrouwde sfeer worden geboden.

Contactgegevens

Vakantieopvang Alexandra

Zusterstraat 13
4201 EK, Gorinchem

Postadres

Zusterstraat 11
4201 EK, Gorinchem

T:06 - 235 074 58

E:info@kindcentrumalexandra.nl

LRK-nummer: 206944639