“Een persoonlijke benadering van zowel
kinderen als ouders
staat bij ons voorop!”

Inschrijving, plaatsing en kosten

U kunt ons inschrijfformulier downloaden en invullen. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per kind. Het inschrijfgeld krijgt u retour bij de eerste betaling. Vanaf het moment dat uw inschrijfformulier en het inschrijfgeld binnen is, staat u op onze wachtlijst. U ontvangt van ons een inschrijfbevestiging. Wij brengen u per mail op de hoogte zodra er plaats is.

Intakegesprek:
Ouders kunnen zelf kiezen of ze een intakegesprek willen voordat de inschrijving plaats vindt, of wanneer u hoort dat er plaats is voor uw kind. Tijdens dit gesprek zal uitgelegd worden hoe wij werken en kunt u een kijkje nemen op de groepen.


Ieder kind dat nieuw bij ons komt heeft zijn/haar eigen gewenningsperiode. Voordat uw kind worden er in overleg twee momenten afgestemd zodat uw kind in alle rust kan wennen en opbouwen.

Bekijk hier de prijzen voor 2024
Bekijk hier het inschrijfformulier

Kinderopvangtoeslag is aan te vragen via deze link. Op deze website kunt u tevens uitrekenen hoe hoog het bedrag van de Kinderopvangtoeslag is die u per maand terug kan krijgen. De hoogte van uw kinderopvangtoeslag hangt af van:
▪ uw inkomen (totaal inkomen van het gezin);
▪ hoeveel kinderen kinderopvang genieten (elk extra kind krijgt meer vergoed) ;
▪ hoeveel kinderopvang er per kind is (hoeveel dagen per week;
▪ de kosten van uw kinderopvang (het uurtarief van het Kindcentrum).


Het is mogelijk om incidenteel én in overleg met het secretariaat extra dagdelen af te nemen. Dit extra dagdeel wordt verwerkt in de factuur van de daaropvolgende maand en wordt automatisch geïncasseerd.